OFERTA SPECIALA

Mentiuni (Servicii complete)

DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU SI AUTORIZARE

CU DOAR 200 LEI

 

VEZI AICI OFERTA SPECIALA INFIINTARE FIRMA CU GAZDUIRE SEDIU SOCIAL PENTRU 1 AN!

Infiintare PFA Constanta - oferta speciala*

Infiintare firma Constanta - oferta speciala*

Infiintari firme studenti Constanta - oferta speciala*

Mentiuni - oferta

Oferta gazduire sediu social Constanta

CONTACT infiintari firme Constanta

home\oferta mentiuni / punct de lucru Constanta

Home

TOTUL ONLINE:

 

De ce noi?

Servicii oferite

Acte necesare

Verificare disponibilitate denumire O.N.R.C.

Alegerea obiectelor de activitate

Urmatorii pasi dupa infiintarea firmei

Modele acte contracte

Contact

 

 

OFERTA DESCHIDERE / INFIINTARE PUNCT DE LUCRU FIRME (ORC) CONSTANTA

VA PUTEM ASISTA SI REPREZENTA PENTRU DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU / SEDIU SECUNDAR SRL SI AUTORIZAREA ACTIVITATII

INFORMATII RAPIDE INFIINTARE PUNCT DE LUCRU IN CONSTANTA:

COSTURI DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU 2017: 200 LEI;

ACTE NECESARE DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU 2017:

Copie dupa contractul de spatiu - pentru locatia in care se va afla punctul de lucru (cu copii CI proprietari); Daca veti inchiria un imobil sau parte din acesta de la o persoana fizica, pentru punctul de lucru este necesar Contractul de Inchiriere vizat de Administratia Finantelor Publice aferenta imobilului; Act Aditional/Decizie Asociat Unic (dupa caz) - se redacteaza de noi; Contractul de Comodat - daca este cazul - se redacteaza de noi; Adeverinta Acord Asociatie de Propietari pentru spatiul in care doriti sa deschideti punctul de lucru - daca este cazul; Copie Certificat de Inmatriculare / Inregistrare; Copie Act Constitutiv (sau doar paginile unde apar asociatii si administratorii). TERMEN SOLUTIONARE: aprox 3 zile lucratoare de la depunerea dosarului.

DORITI SA PREGATIM DOSARUL FIRMEI INTR-O SINGURA INTALNIRE? CU NOI SE POATE!

CONDITII: Initial ne contactati pe email si transmiteti actele necesare pentru deschidere punct de lucru descrise mai sus. Vom stabili toate detaliile prin email sau telefonic si va vom programa ulterior pentru a semna toate documentele necesare intr-o singura intalnire!

NU DORITI SAU NU AVETI POSIBILITATEA SA NE INTALNIM? CU NOI SE POATE!

CONDITII: Vom stabili toate detaliile prin email sau telefonic si va vom transmite toate documentele necesare prin email pentru semnare. DA puteti retransmite totul scanat sau pozat!

INFORMATII EXTINSE (GHID) DESPRE DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU / SEDIU SECUNDAR SOCIETATE SI AUTORIZAREA ACTIVITATII

Orice agent economic are nevoie de un loc unde sa isi desfasoare activitatea in special daca nu poate avea activitate la sediul social sau la beneficiari.

ACTE NECESARE INFIINTARE PUNCT DE LUCRU LA ORC CONSTANTA:

1. Cererea de inregistrare; 2. Declaratia tip pe propria raspundere pentru activitatile ce urmeaza a fi desfasurate la punctul de lucru; 3. Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor / Actionarilor sau Decizia Asociatului unic / Consiliului de Administrator / Directoratului; 4. Actul in baza caruia veti deschide punctul de lucru (Contract Comodat, Contract Inchiriere, Contract de Vanzare-Cumparare etc.); 5. Acord Asociatie de Propietari pentru spatiul in care doriti sa deschideti punctul de lucru - daca este cazul; 6. Avizul privind schimbarea destinatiei imobilelor colective cu regim de locuinta - daca este cazul; 7. Avizele prealabile - daca este cazul; Imputernicire Avocatiala sau imputernicire speciala (notariala) pentru alte persoane - CU NOI NU AVETI NEVOIE DE PROCURA NOTARIALA!

DIFERENTE INTRE PUNCT DE LUCRU SI SEDIU SECUNDAR:

Daca noul punct de lucru va avea minim 5 angajati acesta poate fi incadrat in categoria sediului secundar care trebuie obligatoriu declarat la ANAF aferenta sediului social al societatii cat si sediului secundar (Declaratie fiscala / Declaratie de mentiuni). In caz contrar comerciantul poate risca o amenda intre 3.000 si 5.000 lei. Veti primi un Certificat de inregistrare fiscala cu cod de inregistrare fiscala (CIF) pentru fiecare punct de lucru in parte, diferit de cel al firmei. Firma va declara, pentru fiecare sediu secundar, impozitul pe venitul din salarii datorat.

SERVICII OFERITE DE NOI:

  • asistenta, concepere si redactare pentru incheierea contractului de comodat pentru viitorul sediu social al firmei;
  • conceperea si redactarea declaratiilor pe propria raspundere cu identificarea corecta a Codurilor Caen aferente;
  • redactarea declaratiei pe proprie raspundere privitoare la activitatea firmei;
  • redactarea cererii de inregistrare;
  • finalizarea dosarului;
  • plata taxelor ORC;
  • depunerea dosarului final;
  • ridicarea si remiterea actelor finale.

Majoritatea serviciilor descrise mai sus se pot face si online.

Deschidere punct de lucru firma in alt judet

Fie ca doriti sa deschideti un punct de lucru in alt judet sau intr-un alt oras din acelasi judet trebuie sa stiti faptul ca o societate poate avea un numar nelimitat de puncte de lucru in tara, insa toate punctele de lucru vor apartine de Administratia Financiara in a carui raza teritoriala se afla sediul social.

Puteti apela la noi pentru deschidere punct de lucru oriunde in tara, toate demersurile se vor face online, folosind formularul de mai jos:

Powered byEMF Contact Form

 


 

 

 

Powered by MyPagerank.Net