OFERTA SPECIALA* 2019

Oferim Gazduire sediu social in Constanta 2019

600 LEI PENTRU UN AN*

 

VEZI AICI OFERTA SPECIALA INFIINTARE FIRMA CU GAZDUIRE SEDIU SOCIAL PENTRU 1 AN!

Infiintare PFA Constanta - oferta speciala*

Infiintare firma Constanta - oferta speciala*

Infiintari firme studenti Constanta - oferta speciala*

Mentiuni - oferta

Oferta gazduire sediu social Constanta

CONTACT infiintari firme Constanta

home\oferta / caut gazduire sediu social in Constanta

Home

TOTUL ONLINE:

 

De ce noi?

Servicii oferite

Acte necesare

Verificare disponibilitate denumire O.N.R.C.

Alegerea obiectelor de activitate

Urmatorii pasi dupa infiintarea firmei

Modele acte contracte

Contact

OFERTA GAZDUIRE SEDIU SOCIAL FIRMA SAU SEDIU SECUNDAR / PUNCT DE LUCRU*

Gazduire sediu firma in Constanta pentru SRL, SRL-D:
6 luni: 450 lei*
12 luni: 600 lei*
Serviciul de predare corespondenta (e-mail) integrat in oferta. Corespondenta fizica se pastreaza 30 de zile.

CONTRACTUL PENTRU GAZDUIRE SEDIU SOCIAL SAU SEDIU SECUNDAR / PUNCT DE LUCRU SE INCHEIE PE LOC! Ai nevoie doar de rezervarea denumirii firmei / certificatul de inmatriculare si cartea de identitate. Daca nu detii rezervarea de denumire o putem obtine TOT PE LOC (primele 5 variante sunt gratuite)!
Nu gasesti sediu social sau o locatie pentru un punct de lucru pentru firma ta? Trebuie sa infiintezi societatea sau sediul secundar foarte repede? Acum poti avea gazduire sediu social sau punct de lucru in Constanta PE LOC! Tot ce trebuie sa faci este sa suni la 0721.335.285 si ai sediul social sau punctul secundar de lucru ASTAZI! Aveti nevoie de carte de identitate si rezervarea denumirii firmei. Daca rezervarea denumirii societatii va lipseste o obtinem tot noi, PE LOC!

Gazduirea pentru sediul tau social se realizeaza la sediile cabinetelor de avocat din Constanta pentru maxim 1 an (12 luni) de la incheierea contractului. INSA puteti opta pentru mai mult de un an, cu modificarea sediului dupa 12 luni. Pretul afisat se aplica per an. Tot noi va asiguram si va asistam pentru mutarea / gazduirea sediului social la un alt cabinet de avocat (se adauga si taxe de aprox 125 lei per an), serviciul fiind integrat si asigurat.

CAND ESTE NEVOIE DE SERVICIUL DE GAZDUIRE SEDIU SOCIAL PENTRU FIRMA?
  • Ai nevoie de sediu social urgent si ieftin si nu ai timp de cautat sau nu doresti sa irosesti resursele financiare pentru inchirierea unui spatiu;
  • Chiar daca detineti in proprietate un imobil, nu puteti obtine acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari sau al coproprietarului;
  • Nu detineti in proprietate un spatiu comercial/ casa/apartament pentru sediul social al viitoarei societati;
  • Contractul aferent actualului sediu social (daca firma deja exista) expira sau este deja expirat (Atentie! De la 1 ianuarie 2016, sediul social expirat este caz de inactivitate fiscala si se inscrie in cazierul fiscal al firmei);
  • Preferati sa va inregistrati sediul social "virtual";
  • Doriti sa va inregistrati firma in Constanta;
  • Doriti sa va mutati sediul din tara (sau din afara tarii) in Municipiul Constanta sau in Judetul Constanta.
Apeland la noi pentru gazduire sediu social societate:
- veti fi scutiti de formalitatile pentru obtinerea acordului Asociatiei de Proprietari si al vecinilor; - veti fi scutiti de formalitatile la ANAF pentru obtinerea certificatului si adeverintei care atesta ca spatiul poate fi folosit ca sediu social; - veti fi scutiti de controale inopinate la sediul social; - veti fi scutiti de impozite majorate asupra imobilului unde ati putea stabili / ati stabilit deja sediul social al firmei; - corespondenta va este transmisa prin intermediul e-mailului; - nu mai trebuie sa depui declaratia autentica pentru stabilirea sediului social în cazul în care in spatiul asupra c?ruia ai obtine drept de folosinta in variantele obi?nuite (contract de închiriere, contract de comodat etc.) exista si sedii ale altor societati; - stabilirea sediului social la biroul unui avocat presupune costuri MULT reduse fata de inchirierea unui spatiu.

Va rugam sa tineti cont urmatoarele informatii daca doriti statutul de platitor de TVA: - Printre criteriile eliminatorii pe baza careia se iau decizii de aprobare/respingere a solicitarilor de inregistrare in scopuri de TVA regasim: desfasurarea la sediul social si/sau la sediile secundare, dupa caz, de activitati economice autorizate; verificarea faptica a existentei spatiului destinat sediului social/domiciliului fiscal si, dupa caz, sediilor secundare declarate, care sa corespunda obiectului de activitate pe care persoana impozabila intentioneaza sa o desfasoare/ o desfasoara; - la sediul social gazduit de catre un cabinet de avocat nu este posibila autorizarea de activitati economice. Activitatile economice pot fi autorizate la punctul de lucru, asadar posibilitatea inregistrarii - imediat dupa infiintarea societatii si deschiderea punctului de lucru - ca platitor de TVA nu este afectata!

 

*PRETURI VALABILE PENTRU PERSOANE FIZICE ROMANE. Pentru persoane juridice romane se aplica urmatoarele tarife: 800 lei/6 luni; 1200 lei/12 luni. Pentru persoane fizice straine se aplica urmatoarele tarife: 1000 lei/6 luni; 1600 lei/12 luni. Pentru persoane juridice straine se aplica urmatoarele tarife: 1200 lei/6 luni; 1800 lei/12 luni.


* Oferta gazduire sediu social daca stabiliti / mutati sediul social al formei de exercitare in Judetul sau Municipiul Constanta. Dupa expirarea contractului va acordam asistenta pentru relocare - mutare sediu social si incheierea unui alt contract pentru gazduire sediu social.

 

 

Powered by MyPagerank.Net