OFERTA SPECIALA

INFIINTARE FIRMA ONLINE (Servicii complete) CU DOAR:

250 LEI*

INCLUDE DOAR REDACTAREA ACTELOR DOSARULUI

 

INFIINTARE FIRMA CU GAZDUIRE SEDIU SOCIAL PENTRU 1 AN!

Infiintare PFA Constanta - oferta speciala*

Infiintare firma Constanta - oferta speciala*

Infiintari firme studenti Constanta - oferta speciala*

Mentiuni - oferta

Oferta gazduire sediu social Constanta

CONTACT infiintari firme Constanta

 

home\oferta infiintare firma online

Home

TOTUL ONLINE:

 

De ce noi?

Servicii oferite

Acte necesare

Verificare disponibilitate denumire O.N.R.C.

Alegerea obiectelor de activitate

Urmatorii pasi dupa infiintarea firmei

Modele acte contracte

Contact

OFERTA INFIINTARE FIRMA ONLINE

Prezenta oferta se adreseaza in special celor care, din diverse motive, nu au timp pentru intalniri cu reprezentantii nostri.

FORMULAR INFIINTARE FIRMA ONLINE:

Powered byEMF Contact Form

 

Ne contactati pe e-mail si noi va pregatim dosarul:

  • concepem, redactam contractele necesare sediului social (declaratii asociati / administratori,contract de inchiriere sau subinchiriere, contract de asociere in participatiune, contract de leasing imobiliar, contract de comodat, de uz, uzufruct);
  • concepem, redactam actul constitutiv conform formei juridice alese de dumneavoastra - inseram deasemenea codurile caen care reflecta obiectele de activitate ale viitoarei firme;
  • concepem, redactam declaratia de asociat si cea de administrator;
  • va aratam pasii de urmat pentru a definitiva infiintarea firmei dumneavoastra;
  • va consiliem prin intermediul e-mail-ului cu privire la orice problema referitoare la infiintarea firmei dumneavoastra sau a problemelor corelate.

Toata corespondenta se poarta prin intermediul e-mail-ului. Actele finale le puteti primi prin intermediul postei clasice sau rapide. Plata acestui tip de servicii se poate face prin virament bancar sau prin posta.

 

* Valabil pentru unic asociat persoana fizica romana, fara punct de lucru.

Pentru fiecare asociat persoana fizica romana in plus se percepe o taxa de 50 lei. De asemenea, pentru fiecare punct de lucru infiintat o data cu viitoarea societate se percepe o taxa de 50 lei.

Pentru asociatul persoana fizica straina se percepe o taxa totala de 450 lei. Pentru fiecare asociat persoana fizica straina in plus se percepe o taxa de 200 lei.

Pentru persoana juridica romana (in calitate sa de unic asociat al viitoarei firme) se percepe o taxa de totala de 550 lei. Pentru fiecare persoana juridica suplimentara se percepe suma de 150 lei.

Pentru persoana juridica straina (in calitate sa de unic asociat al viitoarei firme) se percepe o taxa de totala de 1000 lei. Pentru fiecare persoana juridica straina suplimentara se percepe suma de 450 lei.

PRETURILE DE MAI SUS SUNT VALABIL EXCLUSIV PENTRU REDACTARE ACTE ONLINE! (nu includ pregatire / depunere / ridicare dosar, varsare capital social, declaratii pe propria raspundere date in fata avocatului)

 

 

 

Powered by MyPagerank.Net