Infiintare PFA Constanta - oferta speciala*

Infiintare firma Constanta - oferta speciala*

Infiintari firme studenti Constanta - oferta speciala*

Mentiuni - oferta

Oferta gazduire sediu social Constanta

CONTACT infiintari firme Constanta

home\important dupa infiintarea firmei

Home

TOTUL ONLINE:

 

De ce noi?

Servicii oferite

Acte necesare

Verificare disponibilitate denumire O.N.R.C.

Alegerea obiectelor de activitate

Urmatorii pasi dupa infiintarea firmei

Modele acte contracte

Contact

ETAPE ULTERIOARE INFIINTARII FIRMEI

  1. Obtinerea stampilei - aveti nevoie de copii dupa actele societatii, delegatie pentru reprezentantul firmei si de o copie dupa cartea de identitatea a acestuia (nu mai este obligatoriu de la 01.01.2016).
  2. Deschiderea contului bancar - chiar daca ati varsat capitalul social la o banca aleasa de dumneavoastra si aveti un cont acesta este temporar si este deschis in scopul exclusiv al deschiderii firmei, nu este un cont curent deci nu puteti tranzactiona prin intermediul acestui cont. Astfel, in termen de 5 zile de la obtinerea certificatului constatator trebuie sa mergeti la banca respectiva cu chitantele originale ( emise de banca ) si cu actele societatii. Daca depasiti acest termen de 5 zile banca isi rezerva dreptul de a va cere un certificat constatator la zi, ceea ce inseamna un nou drum la Oficiul Registrului Comertului, o noua taxa si o noua perioada de asteptare.
  3. Obtinerea actelor ulterioare infiintarii firmei necesare pentru desfasurarea legala a activitatii (facturier, chitantier etc.). Aveti nevoie de copii dupa actele societatii, delegatie pentru reprezentantul firmei si de o copie dupa cartea de identitatea a acestuia. Durata de obtinere a acestora poate varia intre cateva zile si cateva saptamani.
  4. Declaratia de inregistrare fiscala se depune la Administratia Financiara competenta in termen de 30 de zile de la data infiintarii societatii.
  5. In caz ca ati deschis o firma fara activitate la sediul social ales urmeaza a va deschide un punct de lucru intr-o alta locatie, lucru pentru care veti depune o declaratie de incepere a activitatii, un act modificator, actul constitutiv "la zi" si contractul de proprietate, inchiriere etc asupra spatiului unde doriti sa deschideti punctul de lucru.
  6. Angajarea unui contabil pentru a va efectua cel putin servicii de contabilitate primara si pentru a va relationa corect si legal cu structurile statului.
  7. Obtinerea de asistenta juridica de specialitate pentru contractele societatii, pentru negocierile din cadrul intalnirilor de afaceri sau pentru asistenta juridica permanenta.